Bővülő tudásbázis

A héten stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a University of Public Service (Nemzeti Közszolgálat Egyetem, továbbiakban NKE) és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory).

Bővülő tudásbázis

A héten stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a University of Public Service (Nemzeti Közszolgálat Egyetem, továbbiakban NKE) és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory).

Deli Gergely rektor és Bernadett PETRI ügyvezető az eseményen megerősítették az eredményorientált kooperáció fontosságát, melynek során többek között olyan innovatív megoldásokat alakítanak ki a jövőben, amelyek célja, hogy az NKE sikeres pályázóként, konzorciumi partnerként jelenhessen meg nemzetközi projektekben, támogatva ezzel az egyetem nemzetköziesítési törekvéseit. Az eseményről készült összefoglaló innen érhető el: https://lnkd.in/ddHYymyf

Valójában a közös munka már meg is kezdődött …..2023. november 15-én, az NKE Európa Stratégia Kutatóintézettel (EUSTRAT) együttműködve Brüsszelben, Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletén megrendezett „On The Way To The Hungarian EU Presidency” kötetbemutató részeként kohéziós politikáról és uniós forrásokról szóló kerekasztal-beszélgetést szerveztünk, melyről a beszámoló innen érhető el: https://lnkd.in/deh27B7P

A jövőben pedig az MFOI részt vesz az egyetem oktatásában és képzési portfóliójának bővítésében a magyar és idegennyelvű tananyagok, e-learningek, a fejlesztéspolitikai szaktanácsadó, a pályázatíró és pályázat menedzsment képzések fejlesztésében.

A fiatal generációk szerepe az Európai Unióban és a nemzetközi gazdaságban egyre növekszik. Ahhoz, hogy sikeresen boldoguljanak ebben az összetett és dinamikus környezetben, szükségük van a megfelelő szakértői ismeretekre és képességekre. Azok, akik hozzáértéssel és alapos ismeretekkel rendelkeznek az EU működéséről, jogrendszeréről, szakpolitikai prioritásairól és gazdasági folyamatairól, jelentős szerepet játszhatnak a hazai cégek sikerében és a magyar gazdaság fejlődésében.

Éppen ezért meg vagyunk győződve arról, hogy FONTOS ÉS EGYEDÜLÁLLÓ MUNKÁT VÉGZÜNK A FIATALOK EU SZAKÉRTŐI OKTATÁSÁVAL!

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél