Fejlődés és Örökség: Új fejezet kezdődik Veszprémben!

Tegnap Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Pannon Egyetem – University of Pannonia-val közös együttműködési megállapodást írtunk alá.

Fejlődés és Örökség: Új fejezet kezdődik Veszprémben!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy új korszak kezdődik Veszprémben, a 2023-as év Európa Kulturális Fővárosában (Veszprém-Balaton 2023 European Capital of Culture / Európa Kulturális Fővárosa). 🏰

Tegnap Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Pannon Egyetem – University of Pannonia-val közös együttműködési megállapodást írtunk alá, melynek keretében azon dolgozunk, hogy erősítsük a régió fenntartható fejlődését 🌱 és növeljük a helyi szervezetek részvételét a közvetlen uniós programokban. 🇪🇺

Az ünnepélyes eseményen Bernadett PETRI, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) ügyvezetője elmondta, hogy az előző EU költségvetési ciklus adatai szerint Magyarország jelentősen elmaradt az egy főre jutó közvetlen uniós forráslehívások terén, különösen nyugat-európai viszonylatban. 💶📉 Ez nem csak egy statisztika – ez felhívás a cselekvésre ❕

Az MFOI elkötelezetten segíti a magyar szervezeteket abban, hogy növeljék a részvételüket és sikereiket a direkt EU-s programokban és pályázatokban, valamint, hogy javítsák hazánk pozícióját a közvetlen brüsszeli pályázatok ranglistáján.

A partnerség Veszprém városával és a Pannon Egyetem – University of Pannonia-val különösen kedvező, mivel az innovációra való törekvés 🚀, a nemzetközi projektalapú gondolkodás 🌐, valamint a tudatos tervezés és stratégiai szemlélet mellett az MFOI támogatásával biztosak vagyunk abban, hogy együtt jelentős eredményeket érhetünk el a régió fejlődésében.

Örömmel tekintünk a közös munka és a sikeres jövő felé!

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél
 • Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program

  Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program

  2024.04.12.

  A Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program pályázati lehetőségére hívjuk fel a figyelmet, mely többek között a roma közösség történelmének és kultúrájának megismerését és elfogadását célozza.
 • Európai Városfejlesztési Kezdeményezés

  Pályázati felhívás

  2024.04.09.

  Az Európai Városfejlesztési Kezdeményezés (EUI) 2024 májusában új felhívást hirdet, amely 50 ezer fős lakossággal rendelkező városokat és várostérségeket céloz.
 • Városfejlesztési pályázati felhívás

  Városfejlesztési pályázati felhívás

  2024.04.05.

  Az EUI felhívása lehetőséget kínál a városoknak és várostérségeknek, hogy támogatást szerezzenek innovatív projektjeik megvalósításához.
 • Lépjen be a közvetlen EU pályázatok világába a tavaszi szünetben!

  Lépjen be a közvetlen EU pályázatok világába a tavaszi szünetben!

  2024.03.29.

  Ha Önt is érdeklik a brüsszeli pályázati lehetőségek, akkor fedezze fel a Funding & Tenders (F&T) portál kínálta lehetőségeket.
 • Izgalmas hírek a LIFE Programme-ról!

  Izgalmas hírek a LIFE Programme-ról!

  2024.03.27.

  Tegnap fontos mérföldkőhöz érkeztünk a magyar LIFE Kapacitásépítési projektünkben: megtartottuk az első képzésünket, melyen 50 gyakorlott LIFE pályázót üdvözölhettünk.
 • Víz Világnapja 2024

  Víz Világnapja 2024

  2024.03.22.

  Ma ünnepeljük a Víz Világnapját, amely különösen fontos Európa számára, hiszen az elmúlt években megszaporodtak az aszályok és árvizek, ezzel tovább súlyosbítva a kontinens vízkészleteivel kapcsolatos kihívásokat.