Girls Go Circular program

Az idei Nemzetközi Nőnap alkalmából örömmel mutatunk be egy remek európai kezdeményezést, a „Girls Go Circular” programot, amelynek célja, hogy fejlessze a fiatal lányok digitális és vállalkozói készségeit, miközben 15 különböző témájú modulon keresztül bevezeti őket más-más iparágak alapjaiba, valamint a körforgásos gazdaság elveibe és gyakorlatába.

Az elmúlt három évben a program több mint 38.000, 14-19 éves lány számára biztosította az alapvető készségek elsajátítását Európa-szerte. Ez a kezdeményezés nem csupán oktat, hanem inspirálja és támogatja is a fiatal hölgyeket az innovációban és a fenntartható projektekben, kezdeményezésekben való részvételben, elősegítve ezzel a társadalmi és gazdasági egyenlőséget.

Ismerje meg a programot erre a linkre kattintva: https://eit-girlsgocircular.eu

Az ilyen típusú befektetések nemcsak a nemek közötti digitális egyenlőtlenségeket csökkentik, hanem hatalmas gazdasági potenciált is feloldanak, becslések szerint évente további 16 milliárd eurót generálva az európai gazdaságnak.

A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) büszkén támogatja az ilyen és ehhez hasonló innovatív kezdeményezéseket a jövő generációjának képzése, fejlesztése érdekében!

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél