Hallgassa meg legújabb podcastunkat!

A portfolio.hu™ Business sorozatában a mai napon megjelent Dászkál János, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) vezető projektmenedzserének és Szász Péter a portfolio.hu™ szerkesztőjének beszélgetése.

Hallgassa meg legújabb podcastunkat!

A portfolio.hu™ Business sorozatában a mai napon megjelent János Dászkál, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) vezető projektmenedzserének és Szász Péter a portfolio.hu™ szerkesztőjének beszélgetése, melynek során János részletesen bemutatja, hogy miért van Magyarország jelentős lemaradásban a közvetlenül pályázható európai uniós források felhasználásában, és ez hogyan javítható. Tudta például, hogy a forráslehívások ranglistáján Budapest a 250 EU-s régió közül csak a 70. hely környékére fér be, míg a többi magyar régió a legfelső 200-ba sem?

A podcastban az MFOI szerepéről is szó esik, amelynek feladata segíteni a cégeket a pályázati kihívások áthidalásában és abban, hogy a hazai projektek EU-s szinten is versenyképesek legyenek.
Hallgassa meg a beszélgetést: https://lnkd.in/dRPawyPb

És ne hagyja ki a holnapi „AI in Business 2024” portfolio.hu™ konferenciát sem, ahol János és Gabor Vicze, PhD, az innomine Group ügyvezetője valós projekteken keresztül adnak gyakorlatorientált betekintést a KKV-k számára az uniós finanszírozási lehetőségekről.

További részletekért kattintson ide: https://lnkd.in/dv-MkS6a

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél