Izgalmas hírek a LIFE Programme-ról!

Tegnap fontos mérföldkőhöz érkeztünk a magyar LIFE Kapacitásépítési projektünkben: megtartottuk az első képzésünket, melyen 50 gyakorlott LIFE pályázót üdvözölhettünk.

Izgalmas hírek a LIFE Programme-ról!

Tegnap fontos mérföldkőhöz érkeztünk a magyar LIFE Kapacitásépítési projektünkben: megtartottuk az első képzésünket, melyen 5️⃣ 0️⃣ gyakorlott LIFE pályázót üdvözölhettünk 🌱👥.

Ez az idei képzéssorozatunk első állomása volt, mely alkalommal a LIFE pályázatok sikeres előkészítésében, megírásában és benyújtásában nyújtottak segítséget előadóink 📘🖊️. Köszönjük az Europa Media Group oktatóinak, Ömer Ceylan-nak és Gabor Kitley-nek az inspiráló előadásokat!

❕ A képzésen elhangzott bejelentés szerint április 18-án érkeznek a 2024-es LIFE pályázati kiírások 📅🌍, amelyek a korábbi évek gyakorlatából kiindulva akár 3️⃣ 0️⃣ felhívást is tartalmazhatnak, így mindenki megtalálhatja a számára relevánsat.
❕ Készüljön Ön is, regisztráljon hírlevelünkre ITT (https://lnkd.in/dcnzrvj4), hogy elsőkézből értesüljön az aktualitásokról és a pályázati csomag megjelenéséről 📬✨!

📌 Az új pályázatokkal kapcsolatban már ismert az ingyenes Információs Napunk dátuma is, amit már most jegyezzen fel a naptárjába: LIFE Info Nap – 2024. május 28. 🗓️💼

Addig is keressen minket a LIFE programmal kapcsolatban a life@mfoi.org címen 📧💬.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél
 • Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program

  Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program

  2024.04.12.

  A Polgárok, Egyenlőség, Jogok és Értékek uniós program pályázati lehetőségére hívjuk fel a figyelmet, mely többek között a roma közösség történelmének és kultúrájának megismerését és elfogadását célozza.
 • Európai Városfejlesztési Kezdeményezés

  Pályázati felhívás

  2024.04.09.

  Az Európai Városfejlesztési Kezdeményezés (EUI) 2024 májusában új felhívást hirdet, amely 50 ezer fős lakossággal rendelkező városokat és várostérségeket céloz.
 • Városfejlesztési pályázati felhívás

  Városfejlesztési pályázati felhívás

  2024.04.05.

  Az EUI felhívása lehetőséget kínál a városoknak és várostérségeknek, hogy támogatást szerezzenek innovatív projektjeik megvalósításához.
 • Lépjen be a közvetlen EU pályázatok világába a tavaszi szünetben!

  Lépjen be a közvetlen EU pályázatok világába a tavaszi szünetben!

  2024.03.29.

  Ha Önt is érdeklik a brüsszeli pályázati lehetőségek, akkor fedezze fel a Funding & Tenders (F&T) portál kínálta lehetőségeket.
 • Fejlődés és Örökség: Új fejezet kezdődik Veszprémben!

  Fejlődés és Örökség: Új fejezet kezdődik Veszprémben!

  2024.03.29.

  Tegnap Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Pannon Egyetem - University of Pannonia-val közös együttműködési megállapodást írtunk alá.
 • Víz Világnapja 2024

  Víz Világnapja 2024

  2024.03.22.

  Ma ünnepeljük a Víz Világnapját, amely különösen fontos Európa számára, hiszen az elmúlt években megszaporodtak az aszályok és árvizek, ezzel tovább súlyosbítva a kontinens vízkészleteivel kapcsolatos kihívásokat.