KKV-k és startup-ok figyelem – pályázati lehetőségek!

KKV-k és startup-ok figyelem – pályázati lehetőségek!

Viktória Lilla Pató, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) kiemelt szakértője tegnap előadást tartott a Startup Safari Budapest 2024 eseményen. A rendezvény, amelyet 2015 óta rendeznek, Magyarország egyik legjelentősebb startup konferenciája, ahol az üzleti, technológiai és innovációs témák kerülnek előtérbe, magyar és angol nyelven.

Az „EU Startup Booster: Gyorsítópálya az innovációhoz és növekedéshez” című előadásban Viktória bemutatta az Európai Unió két kulcsfontosságú kutatási programját, a Horizon Europe-ot és a Single Market Programot (SMP). Ezek a programok a magas kockázatú, de nagy potenciálú innovációk támogatására koncentrálnak, a kezdetektől a piaci növekedésig.

A résztvevők továbbá bepillantást nyerhettek az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) által kínált speciális pályázati lehetőségekbe, melyek különösen a digitalizáció, az élelmiszeripar és a fenntarthatósági átállás területeit érintik.

Az esemény során aktuális pályázati lehetőségekről is szó esett, amelyek kifejezetten a KKV-k és startupok számára nyújtanak forrásbevonási lehetőségeket.

📌 Ha lemaradt az előadásról, de érdeklik ezek a felhívások, forduljon az MFOI-hoz az info@mfoi.org címen vagy látogasson el az EU finanszírozási és közbeszerzési felhívásokat gyűjtő portáljára, a Funding & Tenders weboldalra ide kattintva: https://lnkd.in/g9cJ2CDx

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél