Köszöntsük együtt a Nemzetközi Duna-napot

Köszöntsük együtt a Nemzetközi Duna-napot

Köszöntsük együtt a Nemzetközi Duna-napot (június 29.), amely remek alkalom az Európai Unió Duna Régió Stratégiájának (EUSDR) bemutatására!

Az EUSDR koordinált intézkedésekkel és politikai lépésekkel támogatja a Duna-medence átfogó, fenntartható és mindenki számára elérhető növekedését. Ez a stratégia 2011 óta formálja a régió fejlesztési irányait, amely területen több mint 115 millió ember él Németországtól a Fekete-tengerig.

A stratégia megvalósításának pénzügyi eszköze az Interreg Duna Régió program (DRP), amely anyagi forrást nyújt a stratégia célkitűzéseinek eléréséhez. A program lehetőséget biztosít az EU területén lévő szervezeteknek, hogy pályázati támogatást nyerjenek különböző projektekre, amelyek a régió versenyképességét, zöld átállását, társadalmi integrációját és a hatékonyabb kormányzati együttműködést célozzák.

Látogassa meg a program weboldalán a már támogatott projekteket, amelyek inspirációul szolgálhatnak a saját pályázati ötletéhez. Emellett partnerkeresési lehetőséget is biztosít a honlap, ezzel erősítve a transznacionális együttműködéseket a Duna régióban: https://interreg-danube.eu

A programmal és a jövőbeni pályázati felhívásokkal kapcsolatban keresse szakértőinket az info@mfoi.org címen.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél