Ma ünnepeljük az Újrahasznosítás Világnapját!

Ez egy remek alkalom arra, hogy rávilágítsunk a körforgásos gazdaság jelentőségére és a hulladék újrahasznosításának megoldásaira.

Ma ünnepeljük az Újrahasznosítás Világnapját!

Ez egy remek alkalom arra, hogy rávilágítsunk a körforgásos gazdaság jelentőségére és a hulladék újrahasznosításának megoldásaira. Ezzel kapcsolatban egy kiemelkedő eseményre és pályázati lehetőségre hívjuk fel a figyelmet.

📅 World Circular Economy Forum 2024 (WCEF2024)

Időpont: 2024. április 15-18.
Az EU környezetvédelmi és éghajlat-politikáját támogató programja, a LIFE Programme részt vesz a WCEF2024-en, amely alkalommal a leghatékonyabb és leginnovatívabb körforgásos gazdasági megoldásokat mutatják be világszerte, globális üzleti vezetők, döntéshozók és szakértők részvételével.
💡 Az esemény online is követhető lesz, így világszerte bárki csatlakozhat. A fórum teljes programja ITT (https://lnkd.in/dcVmBE63) érhető el, és reméljük, hogy sokan élnek a lehetőséggel, hogy részt vegyenek ezen a fontos eseményen, akár személyesen, akár online.

💡 Emellett figyelmébe ajánljuk az EU LIFE Programme „Körforgásos gazdaság és életminőség” alprogramját, amely célja a fenntartható és reziliens gazdaság felépítésének támogatása, kiemelve a környezetvédelem fontosságát. Ez magába foglalja a hulladék-, víz-, levegő-, zaj-, talaj- és vegyianyag-kezelésből származó erőforrások visszanyerését és a környezetvédelmi irányítást.
📢 Az innovatív és bevált gyakorlaton alapuló projektek vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak, mely felhívások április 18-án nyílnak és szeptemberig elérhetőek. ❗🔔

👉🏼 Már most foglalja be naptárába és kövesse figyelemmel a pályázati lehetőségeket itt: https://lnkd.in/erdhFJDV

🔗 További információért érdeklődjön kollégáinknál a life@mfoi.org címen.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél