Nemzetközi kapcsolatépítés a közvetlen uniós forrásokért

Nemzetközi kapcsolatépítés a közvetlen uniós forrásokért

A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) aktív szerepet vállal a nemzetközi kapcsolatépítésben, amely kulcsfontosságú a közvetlen uniós pályázatok sikeréhez. Munkatársaink rendszeres látogatói különféle határon túli gazdasági és üzletfejlesztési rendezvényeknek, hogy bővítsék partnerhálózatunkat és elősegítsék a magyar vállalkozások nemzetközi együttműködését.

Legutóbb Pozsonyban a CED Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd. és a SARIO-Szlovák Befektetésösztönző Hivatal által szervezett Szlovák-Magyar Üzleti Fórumon vettünk részt. Ez az esemény az egyik legfontosabb éves multiszektorális fórum, amely elősegíti a kétoldalú gazdasági kooperációkat.

A fórumon több, mint 170 gazdasági szervezet és vállalkozás volt jelen több különböző iparágból, többek között az IT, energetika, élelmiszeripar, autóipar és az oktatás területéről.

Bernadett PETRI, miniszteri biztos, az MFOI ügyvezetője előadásában hangsúlyozta, hogy bár az Európai Unió költségvetéséből jelentős összeg áll rendelkezésre közvetlen források formájában, az elmúlt ciklusban mind Magyarország, mind pedig Szlovákia kevéssé használta ki ezeket a lehetőségeket.

Irodánk elkötelezetten támogatja a hazai és határon túli szervezeteket, hogy részt vegyenek a közvetlen uniós programokban, ezáltal erősítve Magyarország és a Közép-Kelet Európai régió stratégiai pozícióját és versenyképességét az Európai Unióban.

Szakértő kollégáink segítik a szlovák és magyar szervezeteket a közös projektfejlesztésben és projektmenedzsmentben, valamint a konzorciumi partnerségek kialakításában, ezzel növelve a forráslehívások hatékonyságát.

Ha Ön konzorciumi partnert keres vagy szívesen venne részt nemzetközi pályázati együttműködésben, keresse kollégáinkat az info@mfoi.org címen.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél