Önkormányzatok nemzetközi porondon!

Önkormányzatok nemzetközi porondon!

Az URBACT program meghívja Európa településeit, hogy büszkén mutassák be sikeres projektjeiket és fejlesztési jógyakorlataikat az unió egész területén.

Az URBACT program, amely az Európai Unió városai közötti tapasztalatcserét támogatja, kiemelt hangsúlyt fektet az önkormányzatok fejlesztési jógyakorlatainak gyűjtésére és azok nemzetközi népszerűsítésére.

Ebből a célból pályázati felhívást tettek közzé, amely lehetőséget nyújt a városoknak, hogy társadalmi részvételen alapuló, integrált megközelítéssel megvalósult projektjeiket bemutassák, ezzel is elősegítve az európai tudásmegosztást. A sikeres projektek bekerülnek az URBACT szakpolitikai adatbázisába, így nem csak hozzáférhetőbbé, de széles körben ismerté válnak, ami hozzájárul a hazai önkormányzatok európai kapcsolatainak erősítéséhez és közös projektjeik megalapozásához.

Ne maradjon le: a pályázati időszak június 30-ig tart.

Legyen részese ennek a különleges lehetőségnek, hogy települése jógyakorlatai népszerűséget és elismerést szerezzenek Európa-szerte!

További információkért és a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokért keresse fel az URBACT hivatalos oldalát: https://urbact.eu/get-involved??

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél