Ott voltunk Európa legnagyobb innovációs hálózatának konferenciáján!

Brüsszeli irodánk egyik munkatársa a héten részt vett az Európai Innovációs és Technológiai Intézet legfontosabb és egyben az év legizgalmasabb innovációs rendezvényén, az EITSummit2024-en!

🌟 Brüsszeli irodánk egyik munkatársa, Herédi Elina (tanácsadó) a héten részt vett az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT – European Institute of Innovation and Technology) legfontosabb és egyben az év legizgalmasabb innovációs rendezvényén, az EITSummit2024-en! 🌟

Miért volt fontos a jelenlétünk?

🔺 Hálózatépítés és partnerségek
Az EIT Summit kiváló lehetőséget kínált az MFOI számára, hogy bővítsük nemzetközi kapcsolatainkat, találkozzunk potenciális partnerekkel, befektetőkkel és más innovatív szervezetekkel.

🔺 Innovációs trendek és technológiák
A konferencián első kézből értesültünk az innovációs trendekről és a legújabb technológiai fejlesztésekről. Ez segít kollégáinknak abban, hogy naprakész információk ismeretében nyújtsanak támogatást a magyar vállalkozások számára.

🔺 Uniós források és finanszírozási lehetőségek
Az esemény részletes betekintést nyújtott az uniós finanszírozási keretrendszerbe, beleértve az EIT és más EU-s programok által kínált lehetőségeket is. Továbbá néhány újdonságot is megtudhattunk, mely információk elengedhetetlenek a magyar vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek maximális kiaknázásában.

🎓 A konferencián elhangzott előadások és interaktív workshopok alapos ismereteket és friss perspektívákat kínáltak, amelyeket megoszthatunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel.
🌐 Az EITSummit2024 nem csupán egy esemény volt számunkra, hanem egy lehetőség az MFOI-nak, hogy erősítsük nemzetközi jelenlétünket, és új kapcsolatokat építsünk a hazai és határtúli pályázni vágyó partnereink, ügyfeleink számára. 💼

❗ A rendezvényről:
🌍 Az esemény egyedülálló platformot kínál az innováció, a technológia és az oktatás területén dolgozó szakemberek, vállalkozók, kutatók és döntéshozók számára, hogy megvitassák a legfrissebb trendeket, kihívásokat és lehetőségeket. A konferencia célja ösztönözni az interdiszciplináris együttműködéseket, elősegítve ezzel az innovatív megoldások fejlesztését a társadalmi és gazdasági kihívásokra válaszul. 💡
Bővebben: https://lnkd.in/dmMZW3UX

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél