Tudja, hogy mióta ünneplik világszerte a Föld Napját április 22-én?

Az első Föld Napját 1970-ben az EARTHDAY.ORG alapítói hirdették meg, és azóta évente több mint 1 milliárd ember csatlakozik a bolygónk védelmére irányuló tevékenységekhez.

Tudja, hogy mióta ünneplik világszerte a Föld Napját április 22-én?

Az első Föld Napját 1970-ben az EARTHDAY.ORG alapítói hirdették meg, és azóta évente több mint 1 milliárd ember csatlakozik a bolygónk védelmére irányuló tevékenységekhez. Bár az év minden napján fontos cselekednünk környezetünk megóvása érdekében, ez a különleges nap kiváló alkalom arra, hogy ráirányítsuk a figyelmet a környezettudatosság fontosságára.

Ha Ön is tervez vagy szívesen belevágna valamilyen környezetvédelmi akció vagy program előkészítésébe, ajánljuk figyelmébe az „Earth Day 2024 Toolkit” anyagot, amely lépésről lépésre segít hatékony és inspiráló események szervezésében.

Ez az eszköztár tökéletes útmutató minden környezetvédelmi kezdeményezéshez. Legyen szó helyi takarítási akcióról, pollinátor kertek létrehozásáról vagy műanyagmentes projektekről, az útmutató minden szükséges információt és ötletet tartalmaz a siker érdekében.

Emellett kiemelten foglalkozik különböző célcsoportok, mint az iskolák, vállalatok és helyi közösségek bevonásával, tanácsokkal szolgálva a leghatékonyabb megközelítésekhez.
További információért kattintson ide: https://lnkd.in/ghHa7QuW

És mi lenne, ha mindezt közvetlen EU-s támogatással valósíthatná meg?

Amennyiben környezetvédelmi projekteken dolgozik, vagy van olyan fenntarthatóságot elősegítő ötlete, amely széles körű közösségeket inspirálhat és alkalmazható az EU más országaiban is, vegye fel velünk a kapcsolatot a life@mfoi.org e-mail címen. Segítünk az Ön számára megfelelő uniós támogatási lehetőségek megtalálásában.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél