ÚJ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK a LIFE Programban!

Megérkezett a LIFE Programme 2024-es pályázati csomagja, amelynek célja előmozdítani a fenntartható, körforgásos, energiahatékony, klímasemleges gazdaságok kialakítását.

ÚJ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK a LIFE Programban!

MEGÉRKEZETT a LIFE Programme 2024-es PÁLYÁZATI CSOMAGJA (32 db felhívással), amelynek célja előmozdítani a fenntartható, körforgásos, energiahatékony, klímasemleges gazdaságok kialakítását. A teljes költségkeret hatalmas, 571 MILLIÓ EUR!

A pályázati kiírások között szerepelnek olyanok, amelyek INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK ÉS MÓDSZEREK FEJLESZTÉSÉT célzó hagyományos projekteket, valamint olyanok is, amelyek KÖRNYEZETVÉDELMI CSELEKVÉSI TERVEK MEGVALÓSÍTÁSÁT elősegítő stratégiai projekteket támogatnak.

De ne hagyja ki a „New European Bauhaus” keretében kiírt pilot projekteket sem
A New European Bauhaus kezdeményezés célja, hogy egy inkluzív, minőségi élményekre és esztétikai sztenderdekre épülő, mindenki számára elérhető, megfizethető és fenntartható életformát hozzon létre Európában. A kezdeményezés a művészetet, kultúrát, tudományt és technológiát összekötve törekszik egy élhetőbb, ellenállóbb hashtag#Európa felépítésére a pandémia után, összekapcsolva a különböző generációkat.

A pályázatok benyújtási határideje 2024 szeptember, tehát van idő készülni.

További részletekért és a pályázás feltételeiért kattintson ide: https://lnkd.in/dpC3DsNe
és látogasson el a Funding and Tender Portalra: https://lnkd.in/dEDvbEUr

Az Európai Bizottság (European Commission) angol nyelvű, online Információs Napot tart április 23-26 között (https://lnkd.in/dRkapEB3), míg a magyarországi érdeklődők számára májusban magyar nyelvű tájékoztatót szervezünk, ahol minden kérdésére választ kap. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Amennyiben bármely felhívás felkeltette a figyelmét és szívesen konzultálna kollégáinkkal, írjon nekünk a life@mfoi.org címre!

Sok sikeres hazai pályázatot kívánunk!

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél