Újabb hazai siker: Az innomine és a Soil-X-Change projekt

A projekt célja a fenntartható talaj- és mezőgazdasági gazdálkodás területén érintett gazdálkodók, piaci szereplők, politikai döntéshozók, projektek és kezdeményezések összekapcsolása az innováció felgyorsítása érdekében.

Újabb hazai siker: Az innomine és a Soil-X-Change projekt

Az EU által nyújtott közvetlen források nem csupán támogatások. Sokkal több annál. Ezek a források valódi motorjai lehetnek a magyar vállalkozások, gazdasági szereplők fejlődésének és nemzetközi versenyképességének.

Fejlesztés, terjeszkedés, forrásbevonás … Mind lehetséges és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) szakértői segítséget nyújtanak minden lépésben:

– Projektelőkészítés
– Finanszírozási források felkutatása
– Érdekképviselet az uniós intézményekben
– Projektmenedzsment

A legújabb hazai sikertörténet: Az innomine, amely konzorciumvezetőként egy 9 országból és 13 partnerből álló, összesen 151 agrárinnovációs csoportot fog össze a Soil-X-Change nemzetközi projekt konzorciumvezetőjeként. A projekt célja a fenntartható talaj- és mezőgazdasági gazdálkodás területén érintett gazdálkodók, piaci szereplők, politikai döntéshozók, projektek és kezdeményezések összekapcsolása az innováció felgyorsítása érdekében.

Bernadett PETRI, az MFOI ügyvezetője szerint a siker kulcsa:
– megfelelő uniós szakpolitikák ismerete;
– partnerségi szemlélet;
– projektmenedzsment tudás és
– a nemzetközi együttműködési készségek fejlesztése
hangzott el a héten tartott projektindító sajtótájékoztatón.

Gratulálunk az innomine sikeréhez, és büszkén támogatjuk őket továbbra is az Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) szakértői csapatával.

Ha gondolkodott már azon, hogy az Ön cége, szervezete is részt venne EU programban vagy indulna közvetlen brüsszeli pályázaton, keresse az Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) szakértőit az mfoi@mfoi.org címen.

A sajtótájékoztatóról készült cikkeket az alábbi linkekre kattintva olvashatja el:
https://lnkd.in/dNSY7mHP
https://lnkd.in/dR9G5m5x
https://lnkd.in/dr3fCAk2
https://lnkd.in/dec46R6H

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél