Vegyen részt Ön is a Horizon Europe 2025-ös munkaprogramjának kialakításában!

Az Európai Bizottság (European Commission) jóváhagyta a HorizonEurope program 2025-2027-es stratégiai tervét, amely meghatározza a kutatás és innováció finanszírozásának jövőbeli irányait.

Vegyen részt Ön is a Horizon Europe 2025-ös munkaprogramjának kialakításában!

Pár hete adtunk hírt arról, hogy az Európai Bizottság (European Commission) jóváhagyta a HorizonEurope program 2025-2027-es stratégiai tervét, amely meghatározza a kutatás és innováció finanszírozásának jövőbeli irányait. Ezek alapján a 2025-ös munkaprogram kialakítása már elkezdődött, amihez most Ön is hozzászólhat.

Miért fontos lehetőség ez és mi a munkaprogram?

A munkaprogram az a dokumentum, amely meghatározza egy-egy EU program, például a HorizonEurope stratégiai céljait, prioritásait és finanszírozási lehetőségeit, különös tekintettel a meghirdetett pályázatokra.

A munkaprogram:

  • Útmutató: A munkaprogram részletes információkat tartalmaz a finanszírozási lehetőségekről, elvárásokról és határidőkről, amelyek segítenek a pályázóknak megfelelni a kritériumoknak.
  • Prioritásokat jelöl ki: Világosan meghatározza az adott program fókuszterületeit, így a pályázók projektjeiket ezekhez igazíthatják.
  • Támogatja a stratégiai tervezést: Lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy hosszú távú kutatási terveiket a finanszírozó szervezet céljaival összhangban alakítsák ki.

Emlékeztetőként a stratégia megtekintéséhez kattintson ide: https://lnkd.in/db-uAWxz

A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI Advisory) elkötelezett amellett, hogy képviselje a hazai és határontúli szervezetek érdekeit, ezért részt vesz a kérdőíves felmérésben.

Ha van ötlete vagy véleménye a stratégiai prioritásokkal és irányvonalakkal kapcsolatban, ne habozzon, hanem még EZEN A HÉTEN küldje el nekünk az info@mfoi.org címre, mert javaslatával elősegítheti, hogy prioritásai előtérbe kerüljenek a munkaprogramban, ami igényeinek megfelelő pályázati lehetőséget teremthet.

MFOI hírlevél

Legyen naprakész a közvetlen EU programokkal és felhívásokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az aktualitásokról elsőként.

MFOI hírlevél